Uploaded image for project: 'OpenOLAT'
  1. OpenOLAT
  2. OO-2020

Group mail broken when embedding OO in frame

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      How to reproduce

      • Create a group
      • Enable mail form
      • Create plain vanilla HTML page with frameset, embedd OOin frameset (see attached html page)
      • Open OO in frameset, go to group
      • In Group, open Mail form
        -> NOK: mail form is empty, should contain link to group
      • add some text, send mail
        -> NOK: mail sent to local mailbox contains the text that should have appeared in the form in the first place, entered input id discarded

      If this is only the problem in that form, well not to dramatic. But I assume this has something to do with the 10.4 iframe-to-ajax refactoring, thus it might affect other places as well. We need to investigate to see what is causing this problem (some parent window search that goes to far).

      Testsetup available on test8, login as "administrator".

      Reported by Saty from HFU

        Attachments

        1. framed-OO_html.png
          framed-OO_html.png
          303 kB
        2. framed-OO.html
          0.2 kB
        3. OpenOLAT_-_mailteste.png
          OpenOLAT_-_mailteste.png
          355 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              srosse Stéphane Rossé
              Reporter:
              gnaegi Florian Gnägi
              Tester:
              Kirsten Scherer
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 35 minutes
                35m